Τρεις ταινίες που είδα στο Netflix και απόλαυσε η ψυχή μου!


Θέλετε να δείτε κάτι νέο στο Netflix μέσα στο Σ/Κ ή ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε;

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω! Τις προάλλες ήμουν αντιμέτωπη με αυτό το πρόβλημα και δεν ήξερα τι να δω Παρασκευή νύχτα ώστε να χαλαρώσω και να απολαύσω μετά από μια εβδομάδα γεμάτη εργασίας και διαλέξεων.

Για αρχή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ο καθένας από εσάς έχει τις δικές του προτιμήσεις για το τι να δει στον ελεύθερο του χρόνο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει να βλέπω κάτι πιο θετικό, όπως μια καλή κωμωδία ή και κανένα δράμα. Κάποιες φορές βλέπω και άλλα είδη ανάλογα με την διάθεση. Παρεπιπτόντως θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας στα σχόλια για το τι σας αρέσει, αλλά και τι θα συμβουλεύατε να δουν οι υπόλοιποι στον τηλεοπτικό τους χρόνο.

1. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Αναμφίβολα, σας το βγάζει στα προτεινόμενα και σκεφτόσασταν να την δω ή να μην την δω.Η απάντηση είναι πως.  είναι μια καλή επιλογή ταινίας για να δεις μετά απο μια δύσκολη εβδομάδα. Αυτή η ταινία είναι η συνέχεια του Knives Out (2019) στην οποία πρωταγωνιστούν αρκετοί ταλαντούχοι ηθοποιοί όπως ο Daniel Craig. Το είδος ταινίας είναι μηστύριο και κωμωδία. 





2. You People 


Ο Ezra Cohen είναι ένας εβραίος χρηματιστής ο οποίος ερωτεύεται την Amira Mohamed, μία μουσουλμάνα σχεδιάστρια μόδας με έναν πολύ αυστηρό και θρήσκο πατέρα. Μέσα από τις αλληλεπιδράσεις των οικογενειών τους, δημιουργούνται κοινωνικά χάσματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν για να καταφέρουν να ζουν αρμονικά.

Η ταινία αυτή μας παρουσιάσει τις ζωές δύο ανθρώπων που προέρχονται από τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα. Δίνεται κυρίως έμφαση οτι οι δύο πρωταγωνιστές, πρέπει να αντιμετωπίζουν συνεχώς τις ιδιοτροπίες των γονιών τους. Οι οποίοι έχουν μάθει να σκέφτονται με στερεότυπα τόσο για την καταγωγή τους όσο και για την συμπεριφορά τους στο κοσμό.

Έτσι, η σύγκρουση μεταξύ των οικογενειών, λειτουργεί σαν εμπόδιο για το ζευγάρι αν θα τα καταφέρουν ή όχι να επιλύσουν και να σπάσουν όλα τα στερεότυπα.




3. Wedding Season

Η νέα ταινία «Η Εποχή των Γάμων» στο Netflix είναι μια ρομαντική κωμωδία που διαδραματίζεται στην ινδοαμερικανική κοινότητα στις ΗΠΑ. Η ταινία αυτή, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το Hulu’s Four Wedding and a Funeral, σε συνδυασμό με την επιτυχία του Netflix το  Never Have I Ever.

Αυτή η ταινία ως ένα σημείο έχει αρκετά κοινά με την δεύτερη που περιγράψαμε, όπου στην περίπτωση αυτή 2 άτομα με κοινή καταγωγή, η οικογένεια τους έχει επιδιώξεις ώστε να γίνουν "Ευτυχισμένη" με την έννοια της λέξης να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.  Οι πρωταγωνιστές όμως έχουν άλλους στόχους για την ζωή τους και έτσι ενώνονται ώστε να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες των οικογενειών τους. Άραγε από ψεύτικα ραντεβού θα καταλήξουν στο τέλος να γίνουν πραγματικά;



Θα ήθελα να ακούσω την δική σας άποψη αν σας άρεσαν οι πιο πάνω ταινίες ή όχι και γιατί;

 Επίσης τι ταινίες θα συνιστούσατε να συζητήσουμε σε επόμενο ποστ; Περιμένω κομεντςς σας!!!



Σχόλια

  1. Ενδιαφέρον εισηγήσεις! Οι κωμωδίες όντως είναι οι κατάλληλες να παρακολουθήσει κανείς μετά από μια βδομάδα μεγάλου φόρτου εργασιών. Ίσως θα ήταν ωραίο να δούμε εισηγήσεις που να σχετίζονται με τις ζωές φοιτητών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αλεξάνδρα για το σχόλιο σου! Εκτιμώ την άποψη σου και τις εισηγήσεις σου στα ποστ μου!!! Ένα απο τα επόμενα μου ποστ θα έχει την θεματική αυτή!!!

      Διαγραφή
  2. I love movies and to be honest they seem to be very interesting, for sure i will give them a try !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το post σου με βοήθησε πολύ εφόσον έψαχνα νέες ταινίες να δω. Φαίνονται αρκετά ενδιαφέρον ειδικά η πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο , εδικά το You People είναι μια ταινία που αξίζει να την δεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και δεν βλέπω πολλές ταινίες τελευταία φένονται ενδιαφέρουσες για να τις δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου