Τι να δείτε την μέρα Αγίου Βαλεντίνου (3 Ταινίες)



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια μέρα όπου βγαίνεις ραντεβού, βγαίνεις έξω με τους/ τις φίλες σου, είτε αράζεις στον καναπέ και σκέφτεσαι με τι ταινία να απασχοληθείς. 

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια λίστα από ταινίες που μπορείτε να δείτε μόνοι σας αυτή την μέρα ή να παρακολουθήσετε με τους καλεσμένους σας. Στην Λίστα αυτή περιλαμβάνονται κλασικές αλλά και σύγχρονες επιλογές.

Για αρχή έχουμε το:


1. A Perfect Pairing


Η ταινία αυτή, αφηγείται την ιστορία μιας στελέχους εταιρείας κρασιού στο Λος Άντζελες, η οποία βρίσκει τον εαυτό της να ερωτεύεται έναν ντόπιο όταν ταξιδεύει στην Αυστραλία, σε μια φάρμα με την προσπάθεια να κερδίσει έναν σημαντικό πελάτη. Στην συνέχεια, ανοίγονται ο ένας στον άλλον και η Lola ανακαλύπτει πως η Αυστραλία εκτός απο το επιχειρηματικό της σχέδιο, προσφέρει μια νέα αγάπη για τον Max. Άραγε πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία;



2. Through my Window


Η ιστορία ξεκινάει με την έφηβη Ρακέλ που ερωτεύεται τον γείτονα της, αν και δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους, αποφασίζει να τον κάνει να ερωτευτεί. Ο Άρης που είναι ο στόχος της Ρακέλ φαίνεται πως δεν είναι και τρελαμένος μαζί της, όμως κάτι ξαφνικά αλλάζει...



3. How to lose a guy in 10 days


Η Andy είναι συντάκτρια στο γυναικείο περιοδικό 'Composure' όπου γράφει στην στήλη "How- to" όπου δίνει διαφόρων ειδών συμβουλές. Ξαφνικά αποφασίζει να γράψει για το θέμα του πως οι γυναίκες κάνουν πράγματα και διώχνουν ένα άντρα που τις ενδιαφέρει. Το πείραμα της "ερευνάς" της είναι ένας άντρας που θα τον κάνει να την ερωτευτεί και μετά τα την χωρίσεθ σε 10 μέρες. Απο αυτλη την ιδέα βγαίνει και η ονομασία του τίτλου.

Η πειραματική της ομάδα είναι ο Benjamin, ο οποίος δουλεύει σε διαφημιστική εταιρία και βάζει στοίχημα με το αφεντικό του, έτσι ώστε να καταφέρει να αναλάβει μια μεγάλη δουλειά. Το στοίχημα προέβλεπε το Ben να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα να το ερωτευτεί σε 10 μέρες. 

Πως θα καταλήξει αυτή η ιστορία όταν οι δύο τους προσπαθούν να επιτευχθούν 2 αντίθετοι στόχοι;






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου